Ikke bare briller eller luper – men mye mer

Vi vil at det skal være mulig for tannleger og tannpleiere å utføre sitt yrke, år etter år, uten å måtte oppleve ubehag i nakke og skuldre. Med utgangspunkt i dette perspektivet har vi utviklet vårt konsept.

I konseptet inngår rådgivning sånn att du blir bevisst på hvordan du burde sitte på best mulig måte. Vi utstyrer deg deretter med briller og luper som er spesielt dannet for å passe ditt syn og din arbeidsstilling.

ERGONOMI
I samarbeid med forskere gir vi deg den seneste kunnskapen om hvordan du innenfor tannpleie kan oppnå en holdbar arbeidsstilling og hvilken arbeidsteknikk som er den mest skånsomme.

UNIK OPTIKK
Vi er verdensledende på spesialoptikk og har forskjellige produksjonsmetoder for å gi deg den beste mulige løsningen, etter dine behov. Vår unike prismateknikk for eksempel, “vinkler” synsfeltet og tilrettelegger for at du kan sitte opprett. Prismateknikken fungerer like bra i briller som i luper og gjør våre løsninger helt unike.

ULTRALETTE LØSNINGER
“Ultralett” er et stikkord for oss. I all utvikling av våre produkter jager vi de absolutt letteste materialene med beholdt styrke. Resultatet blir de letteste løsningene på markedet. At produktene er lette, er viktig for deg som bruker, ettersom du bærer på dem hele dagen. 

Med hjelp fra vår unike optikk, ultralette produkter og ergonomikunnskap, skaper vi en personlig tilpasset løsning for en holdbar arbeidsstilling og synskvalitet. 

Ergo Optikk

Ta kontakt for mer info!

Tlf: (+47) 417 30 219

Mail: ulrika@ergooptikk.no