Referanser & Omtaler

Jeg er veldig fornøyd med mine MO Optics VinKep lupebriller med lys. Jeg ser veldig godt og sitter bra takket være en god brille og en svært nøye tilpasning. Det å få en fysioterapeut til å vurdere min arbeidsstilling på min egen klinikk gjør at brillene blir tilpasset meg i mitt miljø. Jeg har også fått veldig god service i forbindelse med justeringer og spørsmål i ettertid.

Tannlege Anders Finsrud, Tannlegene Heggedalsenteret.

Jeg er fornøyd og bruker brillene hele dagen! Jeg er glad for at jeg valgte luper med prismer fra Ergo Optikk og er veldig fornøyd med oppfølgingen og instruksjoner fra Ulrika. Jeg vil anbefale brillene til andre kollegaer!

Tannlege Erik Nilsen, Risør.

Jeg har i flere år slitt med ryggproblemer og min jobb som tannlege har blitt mye bedre etter jeg startet å bruke lupebriller fra Ergo Optikk. Brillene har også LED-lys som kan kjøpes utenom og klikkes på. Ledning har jeg under kittel og batteripakke i linningen av buksen. Lyset skrus enkelt av og på med innsiden av armen da lysbryter er utenpå batteriet. Nå kan jeg jobbe uten å bøye med framover siden glassene har prismer. Jeg slipper unødig belastning på nakke, skuldre og rygg. Jeg fikk også veldig god info og hjelp fra Ulrika underveis.

Tannlege Anne Blomgren, Hillevågstannlegene.

Mine luper fra Ergo Optikk har gjort min arbeidsdag mye enklere fordi jeg ser ALT. I tillegg har det gjort at holdning og slitasje på skulder og nakke ikke er et problem lenger. Lupene anbefaler jeg på det sterkeste!

Tannlege Fredrik Maastad, Lena Tannhelsesenter.

HMS Magasinet 2019

HMS Magasinet 2017

Tannhelse Uten Grenser

 MO Beskyttelsesbrille og MO Led-Lys i bruk på jobb i Addis Abeba, Etiopia.