top of page

Garantert fornøyd garanti

Jeg har i flere år slitt med ryggproblemer og min jobb som tannlege har blitt mye bedre etter jeg startet å bruke lupebriller fra Ergo Optikk. Brillene har også LED-lys som kan kjøpes utenom og klikkes på. Ledning har jeg under kittel og batteripakke i linningen av buksen. Lyset skrus enkelt av og på med innsiden av armen da lysbryter er utenpå batteriet. Nå kan jeg jobbe uten å bøye med framover siden glassene har prismer. Jeg slipper unødig belastning på nakke, skuldre og rygg. Jeg fikk også veldig god info og hjelp fra Ulrika underveis.

Tannlege Anne Blomgren, Hillevågstannlegene

TTL 20.jpg
IMG_7350.jpg

Unike på markedet -
En helhetlig ergonomisk løsning

Hos Ergo Optikk brenner vi for å levere synergonomisk kompetanse gjennom kurser og workshops, samt levere spesielt utvalgte produkter av høyeste kvalitet, der ergonomiske løsninger er i fokus, som lar deg få ut det meste av din arbeidsdag.

Bli kjent med Ulrika

“Med lang erfaring og med gode kunskaper fra arbeidsmiljøer rundt om i landet, vet vi nøyaktig hva som kreves fra et stillesittende og krevende yrkesliv. Resultatene av tett samarbeid med ledende ergonomiske eksperter og med vår 30 års erfaring innen optikk- produksjon gjør at vi er helt unike på dagens marked. Arbeidsgrupper som f. eks. tannleger og tannpleiere jobber ofte i en dårlig sittestilling hvor også synet spiller en viktig og vesentlig rolle. Vi ser oss selv som en meget viktig bidragsyter til at våre kunder skal få en bedre helhetlig helse i en ellers så krevende jobb.”

Ulrika Starkenberg_186_web.jpg
bottom of page