Sit Happy

Sunn Sittestilling

Innovativ Konstruksjon

Tilpasset Deg

Sitt Riktig

 Salli er den ledende utvikleren av sittehelse og forebygging av sittesykdommer. Det innovative arbeidet og effektive utviklingen siden 1990 har fremmet bevissthet rundt sittehelse.

N

Velvære

N

Energi

N

Avslapning

Ergonomisk

Målet med å sitte riktig er å utvikle en sittestilling som forstyrrer de naturlige vitale funksjonene i kroppen så lite som mulig. En balansert sittestilling betyr riktig (oppreist) bekkenstilling hvor vekten av overkroppen støttes av hoftebeina og ikke av bløtvevet (som f.eks. muskler, leddbånd, fett, bindevev, blodårer, nerver og hud). Dette vil gi en god holdning i ryggen og fri bevegelighet.

 

Kroppens Naturlige Holdning

 På salstolen hviler vekten din på sitteknoklene. Det dannes derfor en naturlig svai i korsryggen. Sittestillingen minner om stillingen når man sitter til hest, og gir ryggen komfort i en god stilling uten unødvendige muskelspenninger. Siden belastningen på ryggen minskes, kan musklene i nakke og skuldre slappe av. Underkroppen danner en gylden trekant: Du sitter på sitteknoklene med beina skrått forover.

Stolene

Salli Swing

 Salli Swing har en swing-mekanisme som gjør at setet beveger seg i alle retninger og følger bevegelsene uten en hendel. På denne måten kan du trene mens du sitter, noe som skaper mobilitet og metabolisme i nedre rygg, samt aktiverer hele kroppen.

Salli Swingfit

 Salli Swingfit tilbyr de samme funksjonene og fordelene som Salli Swing, men tilbyr i tillegg justerbar setebredde. 

Swingfit+Allround

Allround er utmerket for tannleger, kjeveortopeder eller tannpleieassistenter. Støtten flytter seg horisontalt ved hjelp av en spake under støtten. Støtten kan endres fra venstrehendt til høyrehendt og omvendt ved å flytte justeringsmekanismen til den andre enden av støtten.

Tilbake til Produkter

Ta kontakt for mer info!

Tlf: (+47) 417 30 219

Mail: ulrika@ergooptikk.no

Eller klikk her for å besøke Salli!